Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»

20.04.2017

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» (далі – Уповноважена особа ФГВФО), керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» оголошує про безпосередній продаж юридичним та фізичним особам майна ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» (далі - Банк), оціночна вартість якого не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Перелік майна, який виставляються на безпосередній продаж наведено в Додатку №1, який містить початкові ціни продажу майна.  

У разі зацікавленості необхідно подати заявку (Додаток №2) за електронними адресами: [email protected] (тел. (044) 536 97 09) або [email protected] (тел.068 839 8819). При необхідності потенційні покупці мають змогу ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, в робочі дні з 10.00 до 16.30 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку.Майно знаходиться за адресами: м. Київ, вул. Сім’ї Хохлових,8, м. Київ, вул. Кирилівська, 82, та м. Київ, вул. Магнітогорська, 1Д.

            Для здійснення продажу Уповноважена особа Фонду видає потенційному покупцю, який ознайомився з майном ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК», що підлягає безпосередньому продажу, та має намір придбати таке майно, рахунок-фактуру на оплату майна.

Потенційний покупець оплачує вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає.