Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування продає права вимоги за кредитами Банку «Хрещатик», забезпеченням за якими виступає нерухомість у Вінниці та Києві, товари в обороті та сідлові тягачі

08.09.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами Банку «Хрещатик», загальна заборгованість за якими становить 160,82 млн грн.

Забезпеченням за позиками виступає нерухомість у Вінниці:

- складські приміщення загальною площею 3 493,6 кв. м. на вул. Володарського;

- нежитлові приміщення, загальною площею 1 041,0 кв. м. на вул. Князів Коріатовичів (колишня Свердлова);

- комплекс нежитлових будівель (складських приміщень) загальною площею 15 127 кв. м., та завантажувально-розвантажувальна площадка загальною площею 2 730 кв. м. разом із земельною ділянкою, на якій вони розташовані, площею 3,4952 га на вул. Гонти.

Також передані у заставу нежитлові приміщення загальною площею 147,2 кв. м. у Києві на вул. Стрілецькій (колишня Червоноармійська).

Крім того, в забезпечення за кредитами передані транспортні засоби (шість сідлових тягачів та шість бортових напівпричепів), товари в обороті та майнові права на надходження грошових коштів на поточний рахунок позичальника.

Перший аукціон з продажу вказаного лоту відбудеться 11 вересня 2017 року в системі Prozorro.продажі. Початкова ціна – 160,82 млн грн.

Детальнішу інформацію про лот та про умови продажу можна побачити тут.