Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити компанії із багаторічним досвідом роботи на ринку оздоблювальних матеріалів виставлено на голландський аукціон

06.04.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

24 квітня у системі ProZorro.Продажі відбудеться голландський аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичної особи – виробника будівельних виробів (цілого спектру карнизів, багетів, фальшбалок та елементів фасадного декору). При цьому у заставі банку – виробниче обладнання та нежитлові приміщення, у тому числі у центрі столиці. На аукціон активи ПАТ «КБ «Хрещатик» виставляються із початковою ціною реалізації 83,45 млн грн. Упродовж дня торгів автоматично та покроково ціна максимально може знизитися до 16,69 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, не перебуває у стані припинення, веде активну господарську діяльність у сфері виробництва будівельних виробів із пластмас та має багаторічний досвід роботи на ринку оздоблювальних матеріалів в Україні і поза її межами. В асортименті компанії – різнопланові карнизи, багети, пілястри, поліуретанові балки, елементи фасадного декору тощо.

Загальна заборгованість за кредитами на початок березня цього року склала 83,45 млн грн.

При цьому у заставі банку два нежилі приміщення у Києві – площею 347 м2 на вул. Саксаганського та площею 314 м2 на вул. Саперно-Слобідській. А також – земельна ділянка, площею 5,2774 га, у Київській області, Обухівський район,  Підгірцівська сільська рада.

Крім того, у забезпечення виконання зобов’язань за договорами було передано товари в обороті (декоративні вироби), основні засоби – обладнання для виробництва декоративних виробів, транспортний засіб (вантажний малотоннажний фургон) та цінні папери.

 Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 83 449 251,10 грн.

Черговий, уже 10-ий аукціон відбудеться 24 квітня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.