Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування вкладів виставляє повторно на аукціон пул активів ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» 17 березня

12.03.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування вкладів повторно виставляє на продаж пул активів ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» (надалі - пул). Торги відбудуться 17 березня 2020 року на електронному майданчику ProZorro.ПРОДАЖІ.

До складу пулу увійшли 663 кредити, які забезпечені іпотекою та надавались  ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» відповідно до Положення про порядок фінансово-кредитної підтримки молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво (реконструкцію) житла в місті Києві, затвердженого рішенням Київської міської ради. Сумарна балансова вартість кредитів – 65,43 млн грн. В якості забезпечення виконання зобов’язань за цими кредитам в іпотеці ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» знаходяться 662 квартири, розташовані в місті Києві, а також 1 договір майнових прав на квартиру. Всі кредити видані в гривні. Середня прострочка – до 3 місяців.

Пул буде виставлений на продаж на відкритих торгах з обмеженим колом учасників – в аукціоні можуть взяти участь банки України, які мають банківську ліцензію та внесені до Державного реєстру банків.

Початкова ціна лоту – 65,77 млн грн.

Аукціон буде проведений за голландською моделлю з поступовим зниженням ціни впродовж дня на 20% від початкової вартості.

Детальна інформація про лот GL3N216950 – на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за посиланням. З умовами участі в аукціоні також можна ознайомитись на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Ознайомитися з матеріалами кредитних справ у складі пулу потенційні покупці можуть у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.

Довідково: згідно з умовами реалізації пулу підписання договору купівлі-продажу активів (майна) з переможцем торгів можливе після отримання коштів від реалізації активів (майна) за ціною продажу на накопичувальний рахунок ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК», отримання рішення Київської міської ради щодо визначення банку-переможця уповноваженим банком та договору про співробітництво, укладеного між розпорядником бюджетних коштів та банком-переможцем.